Fero Tex | Sigurnosna vrata | Rešetke | Montaža

Jurija Gagarina 151, lokal 58C, TC Piramida

Krilo sigurnosnih vrata

U Novobeogradskim blokovima 44, 61, 62, 63, 64, Zemunu Karađorđeva ulica, Čukarička padina, Vidikovački venac idr. postoji mnogo drvenih vrata sa zalivenim metalnim štokom u beton.

Pošto je došlo vreme za zamenu starih vrata novim sigurnosnim, pojavio se problem prilikom instalacije. Problem je u tome što za skidanje postojećeg metalnog štoka neophodno prilagodjavanje otvora - razbijanjem, dugo traje, pravi dosta veliku buku i prašnu. Naša kompanija ima sledeća rešenja za ove situacije.1. Da proizvedemo novo čelično krilo sa sigurnosnom bravom tačno po meri prema postojećem metalnim štokom. Na taj naćin izbegavamo mnoge radove i rušenja.

2. Da bilo koja naša sigurnosna (Sigurnosna vrata - model Klasik 50, Sigurnosna vrata - model Klasik 40, Sigurnosna vrata - model Feri, Sigurnosna vrata - model IPS, Sigurnosna vrata - model Tal 2. brave, Sigurnosna vrata - model Tal 1. brava,) vrata postavimo na taj način što će vrata ući u prostor 7 cm. Na ovaj način takodje izbegavamo skidanje metalnog štoka a veliki benefit je što možete da birate bilo koja vrata iz naše široke ponude a nemate dodatnih troškova.3. Da skinemo postojeći metalni štok i prilagodimo zidarski otvor tako da možemo da postavimo bilo koja naša sigurnosna vrata na tačno mesto gde su bila stara postojeća.Pre su se ugrađivala vrata sa metalnim štokom i drvenim krilom. Kako ta vrsta vrata odavno postala nebezbedna i došlo je vreme da ih zamenite, mi smo za Vas pripremili specijalna vrata za ovake prilike.

Design and SEO by Studio 77

Design & SEO by Studio 77

© 2018. Copyright by Fero Tex | Optimizacija, SEO by Studio77 | Sigurnosna vrata Novi Beograd